VIDEO: Parcare ”ca la carte”; o șoferiță și-a ”uitat” mașina în mijlocul intersecției!

O tânără în vârstă de 29 de ani a reuşit o performanţă greu de egalat pentru orice şofer. Tânăra şi-a ”uitat” maşina într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti şi a încurcat tot traficul.

Totul s-a întâmplat duminică seară, la intersecţie bulevardului Mărăşeşti cu strada 11 iunie, în faţa Parcului Carol.

“Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Pentru a nu se produce vreun accident, obstacolul uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o mașină de serviciu, cu rampa aprinsă. Apoi, agenții locali au identificat domiciliul proprietarului și i-au pus în vedere acestuia să-și mute mașina care devenise un adevărat pericol în trafic. După ce a găsit un loc de parcare regulamentar, V.I.G. a fost sancționată: 580 de lei – amendă și trei puncte penalizare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Bucureşti.

Parcare în mijlocul străzii

Și-a parcat autoturismul în mijlocul intersecției și a „uitat” de el peste noapte. Așa a reușit să încurce circulația.Duminică seara, V.I.G. – o doamnă în vârstă de 29 de ani – și-a ales ca loc de parcare intersecția Bulevardului Mărășești cu strada 11 Iunie. Fix în fața Parcului Carol. Având domiciliul în apropiere, conducătorul autoturismului a oprit motorul pe mijlocul carosabilului, a stins luminile, a încuiat mașina și a plecat acasă! Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Pentru a nu se produce vreun accident, „obstacolul” uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o mașină de serviciu, cu rampa aprinsă. Apoi, agenții locali au identificat domiciliul proprietarului și i-au pus în vedere acestuia să-și mute mașina care devenise un adevărat pericol în trafic. După ce a găsit un loc de parcare regulamentar, V.I.G. a fost sancționată: 580 de lei – amendă și trei puncte penalizare.

Publicată de Politia Locala Bucuresti – www.plmb.ro pe 24 Aprilie 2018

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *