VIDEO: Paznicul unei şcoli reuşeşte să îi motiveze pe elevi: „Iată cum un om simplu întâmpină elevii în fiecare dimineaţă”

Paznicul unei şcoli din Bucureşti şi-a luat în serios treaba şi reuşeşte, în fiecare dimineaţă, să îi motiveze pe elevi, atunci când aceştia vin la şcoală.

Bărbatul, paznic la Şcoala Gimnazială nr. 308 din Bucureşti, îi întâmpină, în fiecare dimineaţă, cu zâmbetul pe buze, pe toţi elevii şi le urează o zi bună, după care bate palma cu fiecare în parte.

Tatăl unui elev l-a filmat pe bărbatul care le face ziua mai bună copiilor şi a postat imaginile pe Facebook, acolo unde videoclipul a devenit viral.

În numai câteva ore, atitudinea paznicului şcolii a fost apreciată de sute de mii de români, iar videoclipul a adunat peste un milion de vizualizări.

Iată cum un om simplu, însărcinat cu paza unei școli din București, întâmpină elevii in fiecare dimineață. A reușit să însenineze ziua fiecărui elev, chiar dacă afară ploua mărunt. A reușit să-mi însenineze și mie dimineața cu atitudinea lui. Bravo!

Posted by Alexandru Săndulescu on 20 Noiembrie 2017

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.