VIDEO: Pereţi sparţi, igrasie şi mucegai la spitalul din Lugoj

O filmare care arată mai multe ziduri pline de igrasie şi condiţii nepotrivite pentru o unitate medicală a fost postată pe Facebook, de către o pacientă a spitalului din Lugoj. Înregistrarea video a fost făcută marţi, 24 iulie, în timp ce femeia aştepta să fie consultată.

Imaginile au fost filmate la subsolul spitalului lugojean, iar situaţia nu este nouă. Imagini asemănătoare au mai apărut pe reţelele de socializare şi în presa locală. Erwin Floroni, managerul spitalului, confirmă că în zona respectivă sunt probleme, însă susţine că nu are o soluţie. “Acolo e un hol, care face legătura între ambulatorul a trei secţii: chirurgia, ortopedia şi dermatologia. Secţiile în interior arată bine, doar holul e degradat. A fost renovat, în urmă cu câţiva ani, dar s-au spart ţevile şi s-a degradat din nou. Zilele trecute s-a spart o ţeavă la DSP şi a inundat toată direcţiunea, la mine în birou. Ce să fac? Ăsta e spitalul, e vechi”, spune Floroni.

Directorul spitalului lugojean susţine că soluţia pe care a avut-o, pentru a scăpa de subsolul respectiv, i-a fost blocată la Primărie, deşi nu ar fi presupus costuri foarte mari.

“Am cerut să facem o policlinică nouă, în care să mutăm ambulatoriile. O clădire nouă! Am primit răspuns că nu se justifică o clădire nouă, deşi cheltuiala nu ar fi fost atât de mare. Costurile sunt undeva la 700 de mii de euro. Dar scăpam de toate aceste probleme”, spune Floroni.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.