Video: Politist cercetat pentru luare de mita; flagrant filmat!

DGA Timiș a făcut publice imaginile de la flagrantul de marți, organizat pentru prinderea unui polițist suspectat de luare de mită. Agentul de la Secția 1 Poliție Rurală Timișoara este cercetat acum în stare de libertate.

Agentul de poliție este angajat în cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, iar în 21 iunie, spun procurorii, ar fi oprit un șofer detectat cu aparatul radar în timp ce depășea și circula cu 103 kilometri la oră, pe drumul dintre Timișoara și Moșnița Nouă.

„Poliţistul i-a adus la cunoştinţă că, pentru această faptă, îi poate fi suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile şi riscă o amendă de 1.350 lei. Pentru a nu aplica măsurile legale, cei doi s-au înțeles cu privire la remiterea, respectiv primirea unei sume de bani și au stabilit în acest sens o întâlnire, moment care a fost surprins în flagrant”, spun cei de la DGA Timiș.

Șoferul și polițistul s-au întâlnit în 26 iunie pentru ca, spun anchetatorii, omul legii să primească 400 de lei de la șofer. Ofițerii anticorupție spun că l-au prins pe polițist în flagrant în timp ce primea suma de 400 de lei. După audieri, agentul de poliție a fost lăsat să plece acasă. El este acum cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.