VIDEO. Politisti filmati facand gratar si ascultand muzica lautareasca in timpul programului

Politistii au facut o petrecere pe cinste intr-o hala dezafectata, dupa cate se pare, din cartierul Giulesti, locatia fiind indicata chiar de unul din ei, care are un mesaj pentru “unchiu'”: “Atat, ma’…. Aici in Giulesti, ma’, unde viata e frumoasa!”

“O fi bine sau n-o fi bine?” – se mai intreaba retoric politistul.

Reprezentantii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti precizeaza ca cei patru politisti care apar in filmare fac parte din Sectia 4, fata de acestia fiind declansata cercetarea disciplinara.

De asemenea, potrivit Politiei Capitalei, evenimentul s-a petrecut in urma cu zece zile, in timpul programului, in intervalul orar 17.00-18.00. Cei patru politisti sunt audiati in prezent.

“Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti condamna acest comportament si are toleranta zero fata de cei care nu isi exercita cu corectitudine atributiile de serviciu si dezaproba aceste forme de manifestare, izolate, dar care aduc atingere imaginii Politiei Capitalei si politistilor care isi desfasoara activitatea cu profesionalism”, arata reprezentantii DGPMB.

Precizarile Politiei Capitalei vin dupa ce pe internet au aparut imagini cu cei patru politisti care, intr-o hala din cartierul Giulesti, fac gratar si asculta muzica lautareasca.

 

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *