VIDEO: Politisti in misiune, raniti intr-un accident, la iesirea din Timisoara.

Un accident rutier a avut loc, joi seara, la iesire din Timisoara. In accident a fost implicat un autoturism si o masina a Politiei, aceasta din urma fiind grav avariata. 2 politisti au fost raniti.

Accidentul s-a petrecut pe Calea Buziasului, spre Mosnita.

Politistii de la Sectia 2 Politie din Timisoara au fost semnalati prin 112 cu privire la producerea unui eveniment pe raza de competenta. In momentul in care au incercat sa se indrepte catre locul evenimentului au fost loviti de un autoturism. Trebuie mentionat ca autospeciala de Politie avea semnalele optice in functiune. In urma accidentului, doi politisti au fost raniti, fiind transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. In acest moment se face cercetarea la fata locului pentru stabilirea imprejurarilor producerii accidentului„, a declarat Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Practic, echipajul de Politie, aflat in misiune, care avea semnalele optice pornite la autospeciala, a vrut sa intoarca masina pe axul drumului, fiind lovit de un autoturism care circula in acelasi sens, dinspre Timisoara inspre Buzias.

Colegii politistilor raniti au facut cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul.

 

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *