VIDEO: Polițiștii i-au lipit unui deținut, bandă adezivă pe gură

Scene inedite s-au petrecut într-un tribunal din Ohio, SUA.

Un judecător a ordonat ca acuzatul aflat în sala de judecată să fie redus la tăcere cu bandă adezivă pentru că acesta îl tot întrerupea, relatează Sky News.

Judecătorul John Russo a recurs la măsura extremă după ce Franklyn Williams a refuzat să tacă, în ciuda celor 12 avertismente, pe parcursul a 30 de minute.

”Voi asculta ce spun avocații tăi, iar asta înseamnă să taci”, i-a spus judecătorul lui Franklyn.

Când acesta a ripostat, continuând să vorbească, polițiștii din sala de judecată au luat o bucată de bandă adezivă și i-au lipit-o pe gură.

Ulterior, a fost nevoie de o a doua bucată de bandă pentru a-l opri pe condamnat să se plângă de ”tratamentul administra”.

”Pot spune că în perioada în care m-am ocupat de cele patru cazuri ale sale, am obesrvat că domnul Williams este o persoană căreia îi place să vorbească. Toată lumea are oportunitatea de a fi înregistrat de grefierul meu, însă nu putem face asta în același timp, nu putem țipa unii la alții. Deci, intenția mea, astazi, nu a fost niciodată să îl reduc la tăcere pe domnul Williams. I-am oferit oportunitatea de a vorbi atunci când este adecvat, dar nu atunci când vorbea peste mine”, a spus judecătorul pentru Fox News.

Williams, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat pentru jaf armat și răpire, primind o sentință de 24 de ani.

Potrivit Fox News, judecătorul din Cuyahoga County, Ohio este este determinat să mențină buna-cuviință în sala de judecată.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *