VIDEO: Prezență de spirit; trei bărbaţi reușesc să oprească un șofer beat!

Fără a se cunoaște, trei șoferi din Statele Unite au demonstrat o prezență de spirit extraordinară, reușind să oprească, fără violență, un bărbat care conducea într-o stare avansată de ebrietate. 

Bărbatul de la volanul unui Dodge șofa haotic pe autostradă, moment în care, fără a-și vorbi, trei participanți la trafic l-au înconjurat cu mașinile, într-un mod lipsit de agresivitate, pentru a-l determina să oprească.

Deși inițial bărbatul beat a încercat să iasă din încercuire, părăsind parțial carosabilul, în cele din urmă a fost nevoit să renunțe.

This Guy Stops A Drunk Man From Causing A Road Accident

These drivers spotted a car swerving from side to side, so moved inbetween him to move the car off-road. Their actions saved lives ?

Publicată de LADbible pe Miercuri, 31 Octombrie 2018

Odată ajunși la mașina acestuia, șoferii nu l-au agresat, ci l-au determinat în mod pașnic să pășească în afara autoturismului, pentru a nu pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic.

În cele din urmă, bărbatul aflat sub înfluența băuturilor alcoolice, vizibil întristat de situația pe care a creat-o, a ieșit din mașină.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.