VIDEO: Pui de căprioară adoptat de o familie; ambii soți sunt în scaun cu rotile

Doarme în pat, se uită la televizor, mănâncă lapte cu biberonul şi se alintă toată ziua. Nu este vorba despre un copil ci despre o căprioară botezată Pitzi. În primăvara acestui an, animalul slăbit şi-a găsit adăpost într-o gospodărie din Târgu Neamţ. După ce s-a înzdrăvenit, părinţii adoptivi au eliberat-o. Însă căprioara nu i-a uitat şi revine periodic să îi salute pe cei dragi.

La începutul primăverii, când zăpada încă nu se topise, un pui de căprioară neajutorat şi-a făcut apariţia la marginea pădurii din Târgu Neamț. Ghemotocul de blană a avut norocul să nimerească la casa familiei Mănescu, doi oameni cu suflet mare. Deşi îşi petrec viaţa într-un scaun cu rotile în urma unui cumplit accident, Georgiana şi Neculai au găsit puterea să aibă grijă de micul animal ca de propriul copil.

Pitzi s-a ataşat foarte tare de noua familie şi a schimbat rapid frunzele din pădure cu saltelele şi covoarele moi. Adoră cornurile cu ciocolată, sucul sau spaghetele, noaptea doarme în patul familiei, iar dimineaţa ia calea pădurii.

La fel ca orice tată, Neculai îşi face griji pentru puiul de căprioară. Se teme ca Pitzi să nu cadă pradă fiarelor pădurii sau vânătorilor. Puiul de căprioară trăieşte în curte cu alţi prieteni cu pene sau blană, de la gâște şi câini, la bibilici sau iepuri. Au crescut împreună şi împart totul ca fraţii. Până la ciocolată, însă.

Pitzi rămâne pentru Georgiana şi Neculai o rază de lumină într-o lume înnegurată. Mai ales că primeşte şi oferă necondiţionat iubire, cel mai puternic medicament de care au nevoie soţii Mănescu.

sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *