VIDEO: Reacția unei bunici, după ce şi-a vopsit pentru prima dată părul!

Alayde Menna Barreto, o bătrânică de 80 de ani şi-a dorit întotdeauna să-şi vopsească părul o altă culoare, dar părinţii stricţi şi soţul conservator au descurajat-o mereu. Din această cauză, femeia nu a făcut niciodată o schimbare look ieşită din comun. De curând însă, fiica ei a decis să îi împlinească visul şi să îi vopsească părul într-o nuanţă nebună de verde. Reacţia bătrânei a fost emoţionantă.

O bătrânică a devenit virală, după ce a fost filmată în momentul în care a reacţionat la noua ei culoare de păr. Ţipetele de fericire şi ochii în lacrimi au subliniat faptul că aceasta a fost cu adevărat încântată, mai ales că, astfel, şi-a îndeplinit un vis.

Bruno Menna Barreto, nepotul de 21 de ani, a filmat întreaga scenă în care bunica sa, Alayde Menna Barreto şi-a văzut părul vopsit într-un verde tuquoise. Mama sa şi fiica ei, Julia, în vârstă de 50 de ani i-au vopsit părul bătrânei, fostă profesoară, în casa lor din Porto Alegre, Brazilia.

Bruno a povestit că bunica sa şi-a dorit mereu o altă culoare a părului, şi-a dorit să încerce ceva nebunesc, dar părinţii stricţi şi soţul conservator, Antonio au descurajat-o mereu, aşa că nu şi-a vopsit niciodată părul.

Când soţul ei a murit acum doi ani, din cauza unui infarct, la vârsta de 72 de ani, Alayde a realizat că timpul se scurge, aşa că a decis să încerce stilul tinerelor pe care le vedea în apropierea casei.

Imaginile surprind momentul în care bătrâna, uitându-se în oglindă, sare de fericire şi bucurie, la vederea noii sale frizuri.

“Îmi iubesc noua culoare de păr”

Filmuleţul a transformat-o pe Alayde într-o senzaţie pe internet, obţinând nu mai puţin de 80.000 de reacţii pe reţelele sociale.

Bătrâna speră că filmuleţul îi va inspira şi pe ceilalţi să îşi ducă la bun sfârşit visele, indiferent de ce spun ceilalţi, indiferent de cât le este de frică.

„Eram toţi împreună, vorbind despre anumite planuri şi dorinţe, când a spus că şi-a dorit întotdeauna s îşi vopsească părul, dar nu a avut niciodată şansa cu adevărat să o facă” a povestit nepotul ei, Bruno.

„Mama mi-a spus că am putea face asta pentru ea, mai ales că îşi dorea foarte mult. În plus, verde e culoarea ei favorită”.

„A avut părinţi foarte stricţi, iar mai târziu când s-a căsătorit, soţul ei mereu a descurajat-o în acest sens. A spus că în ultima vreme a văzut mereu tinere fete cu părul vopsit aşa cum îşi doresc ele”.

Bătrâna se declară cu adevărat împlinită acum, chiar dacă a aşteptat 80 de ani ca să facă schimbarea

„Îmi iubesc noua culoare de păr. Nu ştiu de ce am aşteptat atât de mult. Am vorbit recet cu două fete tinere şi mi-au spus că adoră culoarea părului meu aşa că mi-am spus că mă voi vopsi lunar şi îmi voi schimba mereu culoarea” a spus Alayde.

Bruno, care lucrează în domeniul securităţii cibernetice, a spus că bunica sa ştie că a ajuns virală pe internet şi speră ca astfel să încurajeze multe persoane să îşi îndeplinească visurile, oricât de multă frică le-ar fi, conform Daily Mail.

„Nu mi-am văzut bunica aşa de fericită niciodată. A spus că luna viitoare vrea să îl facă albastru, deoarece echipa noastră favorită de fotbal are culoarea albastră”.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.