VIDEO: Reținut de polițiști, după ce a bătut o agentă de pază, cu propriul ei baston

Scandal de proporții, marți, într-un supermarket din Piața 700 din Timișoara. Un tânăr de 32 de ani a fost reținut după e a furat tonfa unei agente de pază și a bătut-o în incinta magazinului.

Individul era în stare avansată de ebrietate, povestesc polițiștii, și a vrut să intre în supermarketul din Piața 700. O agentă de pază, în vârstă de 34 de ani, a încercat să îl oprească și nu a vrut să îl lase să intre.

Bărbatul i-a smuls însă tonfa și a început să o lovească. Agenta de pază a reușit să folosească spray-ul lacrimogen ce îl avea asupra sa, iar agresorul s-a îndepărtat. A revenit însă să o agreseze pe femeie, dar a fost ridicat de polițiștii sosiți la fața locului.

Oamenii legii l-au luat pe sus pe agresor și l-au dus la secție pentru audieri. Au aflat că individul face parte din rândurile oamenilor fără adăpost și consumase alcool înainte să meargă la supermarket.

El a fost reținut pentru 24 e ore, fiind acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și de lovire sau alte violențe. Urmează să fie prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.