VIDEO: Rupt de beat, a zburat cu aproape 250 km/h prin două garduri, a avariat un acoperiș şi a aterizat pe o altă casă.

Un tânăr din Suceava care a zburat cu maşina, cu 250 km/h, prin două garduri şi a aterizat pe o casă, live pe facebook, era rupt de beat. Rănit în accidentul de joi spre vineri noaptea, el a refuzat iniţial recoltarea de probe biologice.

La spital însă, medicii i-au luat sânge şi Poliţia a anunţat marţi alcoolemia tânăruluide 21 de ani. Acesta era rupt de beat, având o valoare de 1,25 g la mie în sânge, o valoare incredibil de mare.

Alin Daniel Ursu are 21 de ani şi joi spre vineri noaptea a provocat un accident îngrozitor. Maşina a rupt două garduri, a urcat pe rampa construită deasupra unui beci şi şi-a luat efectiv zborul. A ajuns la aproximativ opt metri înălţime și a avariat acoperişul unei case cu etaj.  Din impact, s-a răsucit în aer, a lovit acoperişul unei alte case şi într-un final a ”aterizat” în curte,  distrugând și doi pereţi ai locuinţei.

Oamenii care locuiesc în casele distruse au fost treziţi din somn de bubuiturile puternice şi au sunat la numărul de urgenţă 112. În maşina condusă de Alin se mai afla un prieten, care transmitea live pe facebook cursa nebună a celor doi. Ca prin minune, acesta a scăpat nevătămat.

sursa: observator.tv

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.