VIDEO: Șantajiști săltați de procurorii DIICOT.

Operatiune in Timisoara si Arad pentru prinderea unor santajisti. Un barbat si o femeie care scoteau bani frumosi de la naivi au fost ridicați procurorii DIICOT si politistii de la Crima Organizata.

Cei doi, de loc din Arad, au creat un profil fals pe un site de escorte si au racolat mai multe persoane carora le motivau ca ofera servicii de natura sexuala. Cereau clientilor fotografii in ipostaze intime, poze pe care le foloseau mai apoi pentru a-i santaja.

Mai multe persoane au cazut in plasa, printre care si un cetatean american care venise pentru afaceri  in Timisoara. Dornic de senzatii tari, acesta a ajuns sa plateasca nu mai putin de 30.000 de dolari pana cand a apelat la Politie.

Oamenii legii au facut descinderi si au ridicat din casele suspectilor telefoane mobile, cartele SIM, harduri, memorystick-uri si alte inscrisuri ce vor fi supuse unor expertize informatice.

Suspectii, de 39, respectiv 41 de ani, sunt cercetati pentru santaj, fals informatic si constituire de grup infractional organizat. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar femeia este cercetata sub control judiciar, pentru ca ca are un copil mic de crescut.

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *