VIDEO-Sase raniti dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a izbit de un autobuz

Sase persoane; 5 pasageri ai unui autobuz care circula pe Drumul National 1, in localitatea Voiniceni, din Mures si soferul unei masini mici ce a intrat pe contrasens si s-a tamponat frontal de autobuz, au fost ranite in acest grav accident rutier.

In urma impactului, autoturismul a fost proiectat intr-un sant, iar cel de la volan a fost grav ranit. Printre celelalte victime se numara si un copil.

 

 

 

 

Masina cu 30 de pasageri se indrepta spre oras, cand un autoturism i-a aparut in fata. Cu toate ca soferul autobuzului a franat brusc, impactul nu a putut fi evitat si masina mica a ajuns in sant.

Sofer autobuz: “Domnul a venit cu viteza a trecut peste linia continua si cand m-a vazut a tras dreapta si a intrat in balans pe urma a invartit invers si a venit direct sub autobuz. Eu am franat dar el a intrat sub mine, nu era numai el, nu a depasit nimic, nu stiu de ce a venit cu viteza.”

In urma impactului soferul autoturismului a ramas blocat in masina distrusa. Alte cinci persoane din autobuz, printre care si un copil au fost raniti. Pana la sosirea pompierilor, soferul captiv a fost scos de martori, apoi atat el, cat si ceilalti raniti au fost transportati la spital.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *