VIDEO: Și-a înjunghiat mortal iubita, apoi s-a sinucis.

Comunitatea din Orşova este înmărmurită de gestul unui bărbat care şi-a omorât iubita, după care şi-a luat zilele. Înfiorător este că toate aceste orori au fost anunţate însă nimeni nu le-a luat în serios.

Practic, asasinul a povestit pas cu pas ce va face şi din păcate s-a ţinut de cuvânt.

Cei doi au locuit în ultimele luni în Germania. Pentru că bărbatul era extrem de violent, femeia a hotărât să se întoarcă zilele trecute acasă, la Orşova – în Mehedinţi. Partenerul ei a urmat-o însă a intrat peste ea în casă – unde după o discuţie scurtă a ucis-o. Crima a fost descoperită de o nepoata a victimei.

Ruda victimei: Fata a ieşit afară o jumătate de ora. Când s-a întors a găsit uşa deschisă. El nu a mai fost. Cuţitul pe chiuvetă, cred că s-a spălat pe mâini.”

Înainte de a comite oroarea bărbatul a transmis în direct pe o reţea de socializare mesaje tulburătoare pentru iubita, familie şi prieteni. Era vizibil tulburat iar asta ar fi trebuit să le dea de gândit apropiaţilor. Mai grav decât atât într-o postare de acum câteva zile adresată partenerei – individul îşi făcea publică intenţia criminală.

“Aşa eram cu tine, fericiţi. Acum nu mai putem, pentru că familia ta nu te mai lasă. Vom muri toţi şi voi face pasul asta pentru că m-am luptat mult pentru tine. Voi intră în casă şi, pe cine voi prinde, pe toţi va omor”, a scris bărbatul pe Facebook.

Rudele victimei spun că bărbatul era în ultima vreme cu psihicul la pământ, iar asta l-ar fi făcut să devină şi violent. Îşi lovea deseori iubita deşi spunea că o iubeşte.

Ruda victimei:O lua de par, o dădea cu capul de dulap, o bătea cam zilnic.”

După tragedie individul s-a sinucis. Trupul lui a fost găsit în Dunăre – acolo unde şi-a anunţat un prieten că va intra deşi nu ştia să înoate.

“Fratele meu, nu mă lăsa. Veniţi să mă găsiţi. Voi muri în Orşova, în Dunăre! Asta e ultimul meu mesaj. Va iubesc pe toţi”, a mai postat bărbatul pe Facebook.

Femeia ucisă avea o fată de 17 ani şi un băiat de 24. Pentru că suspectul şi-a luat zilele dosarul penal deschis de procurori în cazul morţii ei va fi clasat.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *