VIDEO: Și-a predat permisul de conducere la Poliţie, după 30 de ani în care a condus fără să primească vreo amendă

Un bărbat din Deva şi-a predat permisul de conducere la Poliţie, după 30 de ani în care a condus fără să primească vreo amendă, şi a fost premiat de poliţiştii rutieri.

Dan Răican a suferit o intervenţie chirurgicală pe creier, la sfârşitul lunii aprilie, motiv pentru care a decis să îşi predea permisul de conducere.

Drept urmare, el a mers la Serviciului Rutier, acolo unde poliţiştii au fost uimiţi de gestul bărbatului şi au decis să facă o conferinţă de presă în cadrul căreia să îl premieze.

“În 28 aprilie anul acesta am făcut o operaţie pe creier în care mi s-au implantat în creiere doi electrozi şi o baterie în piept pentru a reduce dischinezia pe care o aveam înainte de această operaţie. Din păcate, una dintre dorinţele mele era să conduc din nou, dar mi-am dat seama că acest lucru este imposibil şi am decis să îmi predau permisul de conducere”, a declarat Dan Răican.

Bărbatul a precizat că a ales să facă acest gest absolut normal pentru a nu fi tentat să se urce la volan.

De cealaltă parte, poliţiştii rutieri au hotărât să îl premieze pe bărbat.

“Pentru atitudinea civică a domnului Răican, îi înmânăm o diplomă de excelenţă din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara pentru atitudinea civică deosebită faţă de siguranţa rutieră, cu deosebită consideraţie din partea noastră pentru lipsa abaterilor de la normelor rutiere pe toată perioada deţinerii permisului de conducere”, a precizat unul dintre poliţiştii Serviciului Rutier.

video: replicahd.ro

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.