VIDEO: Suma uriasa de bani gasita in locuinta unui faimos medic din Timisoara, cadru didactic la Vasile Goldis

Suma uriasa de bani descoperita in casa medicului Emil Urtila, vizat de perchezitiile facute la Timisoara si Arad in Dosarul ‘Diplome de licenta fara studii’.

Peste 100 de perchezitii au avut loc miercuri dimineata la profesori si studenti de la doua universitati, suspectati de fapte de coruptie.

Parchetul instantei supreme precizeaza ca in universitatile Vasile Goldis si Aurel Vlaicu din Arad s-au constituit retele infractionale din care faceau parte cadre didactice, secretare si alte categorii de personal nedidactic, precum si fosti absolventi, cu rolul de a intermedia traseul banilor de la student la profesor/informaticieni contra unor comisioane in vederea promovarii frauduloase a examenelor de catre studenti.

 

Un faimos medic din Timisoara, cadru didactic la Vasile Goldis, profesorul Emil Urtila e vizat de perchezitiile procurorilor.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, in locuinta din Timisoara a profesorului Urtila s-au gasit 200.000 de euro, precum si liste cu nume ale unor studenti.

Politistii si procurorii au descins in aceasta dimineata atat acasa la profesor, cat si la clinica medicala pe care acesta o conduce in Timisoara.

Cercetarile oamenilor legii continua la Timisoara si Arad, 30 de suspecti urmand a fi dusi pentru audieri la sediul Parchetului General.

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *