VIDEO: Tanar filmat in timp ce pare ca impusca oameni si masini pe strada cu o arma de paintball.

S-a intamplat la intrarea in Dumbravita dinspre Timisoara, sustine cel care a filmat scena si a postat mai apoi imaginile pe Facebook. Se poate vedea doar ca un tanar aflat in dreapta tine in mana arma pe care o flutura pe geamul deschis.

Doi COCALARI intr-un Audi cu numere de Bucuresti, impuscau ieri seara in Dumbravita, oamenii si biciclistii de pe strada cu o pusca de Paintball. Ma intreb daca politistii pot face ceva in situatia asta? Unii nu mai judeca, iar politistii sunt in vacanta in luna august„, a scris furios, cameramanul de ocazie.

Oamenii au reactionat pe reteaua de socializare aratandu-si revolta pentru asemenea actiuni care provoaca spaima in randul trecatorilor.

A fost  identificat si soferul, care la randu-i a oferit explicatii si a recunoscut ca a fost luat la intrebari de Politie, dupa ce mai multi martori au sunat la 112.

Buna ziua, nu a fost deloc cum ati descris, nu a tras nimeni in niciun biciclist si in niciun om, nu înțeleg cum ați ajuns la ideea că eu aș fi de vina, da este arma mea dar eu conduceam in acel moment, arma care este o replică de plastic, nu avea bateria cuplata si nici bile. Nu as lăsa pe nimeni sa-mi foloseasca arma intr-un cadru public. Imi pare rau ca prietenul meu a creat o teamă, deși el nu a îndreptat arma spre nimeni si nici nu a avut vreo intentie sa faca acest lucru . Am fost si la poliție am dat declarații, am avut si martori care imi susțin opinia dar imi asum acest eveniment si va garantez ca nu se va repeta!„, le-a scris soferul celor care comentau aprins pe marginea imaginilor.

COCALAR ce impusca oamenii pe strada cu pusca de Paintball

Doi COCALARI intr-un Audi cu numere de Bucuresti, impuscau ieri seara in Dumbravita, oamenii si biciclistii de pe strada cu o pusca de Paintball. Ma intreb daca politistii pot face ceva in situatia asta? Unii nu mai judeca, iar politistii sunt in vacanta in luna august.

Publicată de Nesimtitii traficului din Timisoara pe Marţi, 7 August 2018

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *