VIDEO: Tăriceanu, huiduit la Cluj. Protestatarii i-au arătat semne obscene.

Călin Popescu Tăriceanu a fost întâmpinat cu huiduieli la sediul din Cluj-Napoca al ALDE.

Câțiva protestatari l-au așteptat pe liderul ALDE în fața sediului din Cluj-Napoca, unde acesta urma să susțină o conferință de presă în care să anunțe trecerea senatorului Marius Nicoară de la PNL la formațiunea pe care o conduce, conform realitateadecluj.net.

Protestatarii i-au cerut lui Tăriceanu să semneze inițiativa “Fără penali în funcții publice” și au scandat “Nu vrem să fim conduși de hoți”.

Intrarea în sediul partidului a fost imediat blocată de jandarmi.

Publicată de Umbrela Anticorupție Cluj pe 19 Iunie 2018

De asemenea, cei prezenți la manifestare au avut pancarte cu mesaje precum „Legi pentru cetățeni, nu pentru politicieni” dar și un afiș cu mesajul „ALDE a mai câștigat un penal”, cu trimitere la noul senator ALDE Marius Nicoară care a fost condamnat definitiv la 1 an de închisoare cu suspendare pentru că a condus beat și a provocat un accident, mai scrie realitateadecluj.net.

La plecare, după ce Tăriceanu s-a urcat în mașină, protestatarii au devenit mai violenți, iar unul dintre ei i-a arătat semne obscene și a încercat să lovească autoturismul cu piciorul.

Protestatarul care a făcut semnele obscene și care a încercat să lovească maşina în care se afla Tăriceanu cu piciorul, a fost legitimat de jandarmi. După ce va fi analizat acest caz, urmează să se dispună măsurile legale împotriva protestatarului.

sursa: realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *