VIDEO: Tineri în agonie după ce au consumat droguri

Mai mulți tineri drogaţi au fost filmaţi, în agonie, pe strazile şi în parcurile din Câmpia Turzii, după ce ar fi consumat un nou drog numit ”zombie”.

Fenomenul ”zombie” a apărut în urmă cu câteva săptămâni, atunci când pe piaţa drogurilor din Câmpia Turzii a apărut un nou dealer care vinde acest drog nou.

Potrivit unor surse, drogurile provin din Spania şi sunt aduse în România cu autocarele.

În luna aprilie a acestui an, un tânăr din Câmpia Turzii a fost prins în flagrant, la Cluj-Napoca, în timp ce ridica un colet ce conţinea 10 kilograme de droguri.

Imaginile terifiante cu tineri afectați de ”fenomenul Zombi”!

Imaginile terifiante cu tineri afectați de ”fenomenul Zombi”!Imagini terifiante, de groază, filmate azi la amiază în zona stației CFR Câmpia Turzii!Doi tineri, ”rupți” de realitate, nu-și mai pot controla corpul, după ce au îngurgitat ”otrava” despre care unii vehiculează că ”e legal” și ”nu avem ce face”!Nu se mai poate așa ceva!Subiectul va ajunge la televiziunea națională Antena 1, în cadrul unei emisiuni care va fi difuzată azi, de la ora 17.00 (Acces Direct)!Nu mai putem accepta că asta este o ”normalitate”!TurdaNews a pornit această campanie de conștientizare a amplorii acestui fenomen extrem de distrugător, publicând o anchetă în care am atras atenția că sunt tot mai mulți tineri de acest gen!Citește: https://turdanews.net/articole/dezvaluiri/56487-tot-mai-multi-zombi-drogati-pe-strazile-din-turda-si-campia-turzii.htmlCele mai noi știri, întotdeauna pe www.TurdaNews.net

Publicată de TurdaNews pe Marţi, 18 Septembrie 2018

Pe imaginile surprinse în Câmpia Turzii se poate observa cum tinerii consumatori sunt în agonie şi abia se pot mişca, notează turdanews.net.

În toate cazurile, tinerii au ajuns în stare gravă la spital, în timp ce poliţiştii de la Crimă Organizată au declanşat o anchetă.

Potrivit unor surse, principalul dealer al drogului ”zombie” a fost identificat în persoana unui tânăr cunoscut de narcomani drept ”Baghera”.

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.