VIDEO: Tolea Ciumac, in ring cu un lider al mafiei fierului vechi. Adversarul, scos din sală pe targă.

Controversatul luptator Tolea Ciumac a intrat in weekend in ring la Deva. El s-a batut un Andrei Raita (Endre), cunoscut ca fiind implicat in mafia fierului vechi din judetul Hunedoara.

Meciul dintre Tolea Ciumac si Andrei Raita s-a incheiat fulgerator. Doar cateva secunde a durat duelul. Raita, cunoscut din dosarul Hidra, al mafiei fierului vechi din Hunedoara, a iesit din ring cu piciorul rupt!

Raita a incercat sa-l loveasca pe Tolea cu piciorul, dar si-a rupt tibia!

La final, Tolea a spus ca a vrut sa-l “bata frumos” pe Andrei Raita.

“Am vrut sa fac un meci frumos si sa-l bat tare, dar nu asa. Daca as fi anticipat acest final, preferam eu sa iau bataie, numai sa evit aceasta accidentare. Imi pare nespus de rau si nu sunt doar vorbe. Acum nu se mai poate intoarce nimic. Nu ne ramane decat sa fim langa el, sa-l sustinem, fiindca e barbat si curajul nu-i lipseste”, a spus Tolea la final.

Andrei Raita este considerat a fi unul dintre liderii gruparilor de hoti de fier vechi din Romania, el avand la activ o condamnare de 14 ani de inchisoare pentru constituirea unui grup infractional organizat, tentativa de omor, talharie, detinere de droguri de mare risc,  furt calificat. Sentina nu este, insa, definitiva.

sursa: sport.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.