VIDEO: Tom Cruise s-a ranit in timpul filmarilor pentru Misiune Imposibila 6

Actorul american s-a ranit in timp ce filma pentru Misiune Imposibila 6, insa nu se stie exact cat de grav. Unele surse spun ca deja filmarile au fost oprite, pentru ca actorul s-ar fi ranit mai rau decat s-a speculat initial si ca asta va duce si la amanarea lansarii filmului.

Tom Cruise este recunoscut pentru faptul ca de-a lungul timpului a insistat sa isi faca singur cascadoriile si sa nu apeleze la dubluri, iar pentru cel mai nou film din seria Misiune Imposibila, se pare ca se antreneaza de aproape un an.

In materialul video se vede cum rateaza aterizarea pe cladire si se loveste violent de peretele acestuia. Cu greu reuseste sa se ridice si schiopateaza, zvonurile spunand ca si-ar fi rupt glezna in doua locuri, iar el fiind actorul principal inseamna ca filmarile se amana pentru o perioada nedeterminata.

Inca nu exista vreun comentariu din parte reprezentatilor lui Tom Cruise, dar vocile spun ca lansarea Mission Impossible 6 va fi amanata pentru Craciunul 2018 in loc de perioada verii.

sursa: urban.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *