VIDEO tulburător cu un polițist care ține un copil în brațe, în Barcelona

O înregistrare video realizată imediat după atacul terorist din Barcelona a surprins un moment tulburător cu un polițist.

Acesta încearcă să liniștească un copil, pe care îl ține în brațe, în primele momente după atacul terorist când mai mulți oameni au fost uciși, iar alte câteva zeci rănite.

În acest timp, colegul său pare să se ocupe de mama victimei, ajutand-o să se ridice de pe asfalt.

Cea mai tânără victimă a atacului terorist de la Barcelona ar fi o fetiţă de numai trei ani, în timp ce o altă fată, de şase ani, este rănită grav şi internată în spital, relatează The Guardian.

Fetiţa de trei ani a murit la spital, la scurt timp după ce a ajuns.

Intre timp, bilanțul victimelor a ajuns la 14 morți si 130 de raniti dintre care 17 in stare grava. Autorităţile au confirmat al 14-lea deces, o femeie care se afla internată în stare gravă.

Deasemenea, numarul cetatenilor romani in atentat a ajuns la patru.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Barcelona: +34 934 181 535; +34 934 344 223, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al oficiului consular din Barcelona +34 661 547 853, respectiv al misiunii diplomatice din Madrid +34 649 656 032.

Celula de criză a MAE își continuă activitatea, iar Ambasada României la Madrid şi Consulatul General al României la Barcelona sunt pregătite să acorde întreaga asistență consulară posibilă.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *