VIDEO: Ultimele imagini cu românca ucisă în Republica Dominicană. Criminalul s-a predat ulterior poliției.

Andreea Celea, tânăra româncă în vârstă de 23 de ani găsită moartă în curtea unui hotel din Republica Dominicană, a fost văzută ultima dată în viață la recepția hotelului din Santo Domingo.

Andreea și iubitul ei, un tânăr în vârstă de 26 de ani, s-au cazat la hotelul W&P din zona Bella Vista din Santo Domingo vineri, 1 septembrie, în jurul orei 12.40.

Tânăra din Constanța a fost filmată de camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce se afla la recepție.

Acestea sunt ultimele imagini cu Andreea Celea în viață.

Momento en que la ciudadana rumana Andreea Celea y su pareja fueron vistos por última vez en hotel antes de esta morir tras caer de uno de los pisos #elCaribe https://bit.ly/2wAOmTw

Momento en que la ciudadana rumana Andreea Celea y su pareja fueron vistos por última vez en hotel antes de esta morir tras caer de uno de los pisos #elCaribe https://bit.ly/2wAOmTw

Publicată de El Caribe RD pe Duminică, 2 Septembrie 2018

Pe imagini se poate observa cum Andreea Celea intră în hotel, însoțită de un tânăr, și se duce la recepție, acolo unde petrece câteva minute.

După o scurtă discuție cu angajatul hotelului, iubitul fetei îi smulge din mână un card pe care i-l înmânează recepționerului.

Ulterior, bărbatul îi arată Andreei un alt card și pleacă. Andreea este filmată când își ridică bagajele și se îndreaptă în direcția opusă.

Tânăra nu a mai ieșit din camera de hotel în acea zi, potrivit jurnaliștilor din Republica Dominicană.

Câteva ore mai târziu, respectiv sâmbătă dimineață, trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit în curtea hotelului, strivit de pământ.

Andreea a fost aruncată de la etajul patru, iar imediat după aceasta, bărbatul care o însoțea a fugit din hotel.

Câteva ore mai târziu, individul s-a predat la sediul Poliției Naționale din Santo Domingo și a fost reținut.

Autoritățile dominicane nu au prezentat încă un raport oficial asupra a ceea ce s-a întâmplat în hotelul W&P și despre modul în care Andreea și-a pierdut viața.

Potrivit mamei tinerei care și-a găsit sfârșitul în curtea hotelului W&P din Santo Domingo, Andreea se despărțise de Gabriel de mai bine de un an din cauză că acesta era agresiv cu ea și chiar a lovit-o în mai multe rânduri.

Din motive încă necunoscute, Andreea a continuat să se vadă cu Gabriel Villanueva.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.