VIDEO: Ultimele imagini din aer cu Autostrada Lugoj – Deva Lot 4

Aflat in executie inca din primavara anului 2014, Lotul 4 al Autostrazii Lugoj – Deva va fi dat in folosinta pana la finele acestui an, a tot spus ministrul Transporturilor Razva Cuc in ultima perioada, iar declaratiile i-au fost sustinute si de seful CNAIR Stefan Ionita.

Termenul de realizare al proiectului a fost anuntat de constructori pentru luna decembrie a acestui an, fapt confirmat recent de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Situatia de pe Lotul 4 al Autostrazii se prezinta in parametri normali, iar antreprenorul roman a reasumat termenul de finalizare a lucrarii pentru finele lui 2017”, spunea nu demult ministrul Transporturilor.

Deocamdata, pe aproape jumatate din lungimea traseului, respectiv pe sectorul dintre Soimus si Branisca, nu a ajuns asfaltul. La intrarea in Soimus lucrarile la nodul rutier complex sunt la inceput, la iesirea din localitate un versant in lungime de peste un kilometru va trebui decopertat.

Asadar sansele ca acest segment de sosea rapida sa fie gata inainte de Craciun sunt nule.

Imaginile de pe acest tronson de autostrada au fost publicate de Asociatia Pro Infrastructura. Filmarea arata cat mai este de lucru pe cei 22 de kiometri dintre Soimus si Ilia.

Construirea Lotului 4 al Autostrazii Lugoj – Deva este de 420 de milioane de lei fara TVA. Lucrarea a demarat la inceputul anului 2014 si trebuia sa fie gata in mai anul trecut.

Descoperirea unui cimitir si a unei grote cu lilieci pe traseul autostrazii, precum si lipsa unor autorizatii de mediu si de constructie, dar si probleme tehnice au dus la mari intarzieri.

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.