VIDEO: Un bărbat din Arad este de negăsit, după ce a plonjat cu mașina în lac

După o ceartă cu soția, un bărbat a decis să-și pună capăt zilelor. A plecat de acasă la volanul mașinii și s-a îndreptat spre lacul Ghioroc. A plonjat cu autoturismul în lac. Martori la teribila scenă au fost prietenii bărbatului care se îndreptau cu autovehiculele spre lac după ce victima i-ar fi sunat și le-ar fi spus ce are de gând să facă.

Totul s-a petrecut marți seara în jurul orei 23:00. La fața locului au fost trimiși polițiști, pompieri și cadre medicale. Pompierii au găsit mașina scufundată în lac – la o adâncime de aproximativ 15-20 de metri – și după trei ore de intervenție au reușit să o scoată la mal. Autoturismul a fost scos din apă având geamuri deschise și airbag-uri sărite.

“La data de 30 ianuarie, în jurul orelor 23.00, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că un bărbat de 42 de ani, din Covăsânț, aflându-se la volanul unui autoturism pe malul lacului Ghioroc, a pornit autovehiculul și a sărit în lac, scufundându-se aproximativ 15-20 de metri. Trupul bărbatului nu a fost încă găsit, la fața locului continuându-se cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Pompierii vor relua astăzi căutările pentru găsirea bărbatului.

 

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.