VIDEO: Un câine aleargă după maşina stăpânului, după ce acesta îl abandonează

Imagini tulburătoare au fost surprinse cu momentul în care un câine este abandonat chiar de stăpânul său. Patrupedul urmăreşte cu disperare maşina şi încearcă să atragă atenţia celui care a hotărât să se descotorosească de el.

Imaginile emoționante arată cum un bărbat îşi abandonează câinele lângă lacul Ming din Bakersfield, California, împingându-l şi lovindu-l pentru a scăpa de el. Animalul nu înţelege ce se întâmplă, şi crede că stăpânul său vrea doar să se joace cu el, nu să îl părărească cu adevărat.

Întreaga scenă a fost surprinsă de un bărbat care se afla în altă maşină la momentul respectiv.

“Nu se poate, e câinele tău omule. Este foarte aiurea. Omul ăsta tocmai îşi abandonează propriul animal aici” poate fi auzit martorul spunând.

Videoclipul este cu atât mai trist cu cât, în timp ce căţeluşul crede că este timpul pentru joacă şi sare pe stăpânul său dorind atenţie, omul îl împinge şi îl loveşte, încercând să scape de el pentru a se urca în maşină.

Patrupedul îl urmăreşte apoi spre maşină şi încearcă să sară pe scaunul şoferului, dar este împins cu brutalitate, apoi maşina se îndepărtează, lăsând bietul animal singur în mijlocul drumului.

Martorul a mărturisit faptul individul era destul de violent şi chiar a încercat să îl atace în momentul în care l-a confruntat cu gestul lipsit de inimă.

Serviciile Kern County Animal au deschis o anchetă asupra incidentului și solicită publicului informații despre bărbatul încă neidentificat, care se face vinovat pentru abandonarea patrupedului şi pentru comportament inadecvat asupra acestuia.

În unele state, abandonarea unui animal oriunde, nu doar pe o autostradă, este ilegală. În California orice persoană care nu are grijă de animalul său de companie, îl abandonează ori îl maltratează este sancţionată conform legii, conform Unilad.

sursa: (Larisa Andreescu) observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.