VIDEO: Un nou conflict violent între clanurile de romi din Lugoj. BMW distrus cu toporul

Clanurile de romi din Lugoj sunt imposibil de stăpânit. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit duminică după-amiaza pentru aplanarea unui nou conflict izbucnit între clanurile de romi implicate în urmă cu trei săptămâni într-un scandal care a avut loc în centrul Lugojului.

De această dată scandalul a avut loc pe strada Bistrei, unde un autoturism BMW a fost distrus, iar geamurile unei case au fost sparte. Proprietarul maşinii distruse, Vişinel Şain susţine că mai multe persoane din clanul condus de Meilă Şain au intrat peste el în casă, pregătite de război. Potrivit lui Vişinel Şain, rromii din clanul advers i-au solicitat 25.000 de euro. „Au spus că dacă nu le dau bani să părăsesc Lugojul”, a declarat Vişinel Şain, potrivit căruia rivalii săi au atacat cu topoarele. Din imaginile surprinse la faţa locului, se poate vedea o maşină BMW distrusă cu geamurile sparte şi cu tabla tăiată cu toporul.

 

 

 

Şain Meilă nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere. Zona în care a avut loc conflictul a fost împânită de poliţişti şi jandarmi pentru menţinerea ordinii şi pentru realizarea cercetărilor la faţa locului.

sursa: banatenii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *