VIDEO: Un tânăr a împușcat mortal 4 oameni și a rănit 6 într-un restaurant din apropiere de Nashville, SUA

Alertă în statul american Tennessee. Poliția încă nu a reușit să dea de urma tânărului care a împușcat mortal 4 oameni și a rănit 6, într-un restaurant din apropiere de Nashville. A fost identificat, dar a dispărut fără urmă.

Travis Reinking are 29 de ani și posibile probleme mintale: era aproape dezbrăcat când a comis atacul. A deschis focul la întâmplare și nu s-a oprit decât atunci când un bărbat a reușit să îl dezarmeze. James Shaw este cel care a împiedicat un adevarat carnagiu.

Salvatorul are aceeași vârstă ca atacatorul: 29 de ani. Și e privit ca un erou de oamenii pe care i-a aparat, deși spune, cu modestie, ca nu voia decât să supraviețuiască. Martorii descriu scene de groază.

Agresorul a reușit să fugă și toată poliția e pe urmele lui. Locuia în apropiere; apartamentul i-a fost percheziționat și i s-au găsit două arme, în casă. E posibil să aibă asupra lui alte două și în mod sigur e periculos – atrag atenția polițiștii.

Travis le e cunoscut autorităților: anul trecut, fusese arestat de serviciul secret pentru că intrase într-o zona interzisă de lângă Casa Alba.

I-au fost confiscate atunci de acasă 4 arme, dar după câteva luni i-au fost date tatălui său, care a făcut greșeala să i le înapoieze lui Travis.

sursa: stiri.tvr.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *