VIDEO: Un tânăr şi-a dat viaţa pentru a salva o fată de la înec.

Tragedie pe lacul de acumulare  Soleşti, în Vaslui, acolo unde un tânâr de 23 de ani din comuna Ştefan cel Mare a murit înecat, după ce a salvat o fată.

Tânărul a intrat în apã pentru a-si salva o prietenã. Fata era în larg, pe o saltea gonflabilã, chiar dacã nu stia sã înoate. La un moment dat s-a dezechilibrat si a cãzut. A strigat dupã ajutor iar tânărul de 23 de ani, fără să clipească, s-a aruncat în apã sã o salveze.

A reuşit sã ajungã pânã la ea. A prins-o şi a împins-o cãtre mal. Era în urma ei dar, la un moment dat, a dispãrut. Speriatã, fata a venit la mine sã îi salvez prietenul, dar eu nu ştiu sã înot astfel cã am sunat dupã ajutor la 112”, a declarat pentru presa locală un martor.

Corpul tânãrului fusese observat plutind cu ceva timp mai devreme, dar pompierii nu au luat în seamã indicaţiile celor de pe mal şi au crezut cã ar fi vorba de fapt despre o sticlã de plastic folositã drept balizã de cãtre pescari, relatează vremeanoua.ro.

Scos la mal, tânãrul a fost supus manevrelor de resuscitare, dar acestea au fost fãrã rezultat. Între timp, pe malul lacului Soleşti a ajuns şi mama tânãrului.

Rãpusã de durere, femeia îşi ruga copilul sã rãspundã masajului cardiac.

sursa: observator.tv

 

Un comentariu la „VIDEO: Un tânăr şi-a dat viaţa pentru a salva o fată de la înec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.