VIDEO: Viorica Dăncilă, vizită la Alba Iulia. Delegația guvernamentală, huiduită de câțiva protestatari.

Premierul Viorica Dăncilă se află, joi, la Alba Iulia, unde a vizitat Monumentul Unirii, a avut o întâlnire cu IPS Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia. Tot la Alba Iulia va avea loc, în Sala Unirii, o şedinţă solemnă de Guvern.

Premierul a efectuat o vizită la Monumentul Unirii din Alba Iulia, iar ulterior premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu IPS Irineu Pop, Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Alba Iulia, la Catedrala Reîntregirii.

Viorica Dăncilă a participat la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, scrie news.ro.

După vizita de la Monumentul Unirii, membri guvernului au fost huiduiţi de câţiva localnici, în drumul pe jos spre Catedrala Reîntregirii. Câţiva bărbaţi le-au strigat: “Nenorociţilor, să vă fie ruşine”.

Premierul Viorica Dăncilă şi membrii Cabinetului său au ajuns, joi, la Monumentul Unirii din Alba Iulia.

Mă bucur că Guvernul României şi-a pus amprenta pe acest monument care va dura peste ani şi care este inaugurat chiar acum, la o sută de ani de la Marea Unire. Este un lucru foarte bun”, a spus Dăncilă.

Premierul şi întregul Cabinet au făcut o fotografie la monument. La sosirea în Alba Iulia, Dăncilă a fost întâmpinată de prefectul judeţului, Dănuţ Hălălai, şi de preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu.

La momentul sosirii premierului, echipele de muncitori continuau să lucreze la amenajarea Parcului Unirii, unde este amplasat monumentul.

După vizita de la Monumentul Unirii, membri guvernului au fost huiduiţi de câţiva localnici, în drumul pe jos spre Catedrala Reîntregirii. Câţiva bărbaţi le-au strigat: “Nenorociţilor, să vă fie ruşine”.

La plecarea de la catedrală, un grup de aproximativ 20 de persoane au strigat către delegaţia guvernamentală: “Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie”, “Demisia, demisia”, având şi megafoane şi afişe cu diferite mesaje.

Începând cu ora 10:30, se va desfăşura o şedinţă solemnă de Guvern, în Sala Unirii. La finalul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă va semna un acord între Guvernul României şi Federaţiile Sindicale Reprezentative din Învăţământ, un acord între Guvernul României şi Federaţia Patronatelor Societăţiilor din Construcţii.

De asemenea, Dăncilă va semna în Cartea de Onoare a Cetăţii Alba Carolina.

Premierul Viorica Dancila, cu tot guvernul, la Alba Iulia

Premierul Viorica Dancila și miniștri din guvern la Alba Iulia. Scurta vizită în Parcul Unirii și la Monumentul Marii Unirii din Alba Iulia + Catedrala Încoronării

Publicată de Alba24.ro pe Miercuri, 28 Noiembrie 2018

foto: Alba24

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.