VIDEO VIRAL! Imagini uluitoare pe litoral. Ce trage o tânără pe nas, în direct la TV?

Imagini neașteptate în direct la un post de televiziune! Două tinere au fost surprinse în timp ce pare că folosesc substanţe interzise, în timpul unei transmisiuni live de pe litoral. Fără a realiza că sunt filmate, acestea şi-au văzut nestingherite de treabă. 

În timpul a ceea ce părea a fi o transmisiune obişnuită la un post de televiziune, menite să arate distracţia de pe litoral din minivacanţa de 1 mai, în evidenţă au ieşit trei tinere cu activităţi care nu ar trebui să apară pe micul ecran. Una dintre ele pare că le oferă celorlalte două prietene, droguri, iar o fată pare că trage pe nas nestingherită, pe plajă. Imaginile au devenit rapid virale pe internet, mai ales că transmisiunea a avut loc la o televiziune naţională, la o oră de vârf.

În urma apariției în spațiul public a acestor imagini, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate s-au autosesizat și fac verificări pentru identificarea tinerelor care apar în imagini.

În ultima noapte de minivacanţă, 11 turiști au fost prinși cu droguri pe litoral. Aceştia au fost descoperiți de către jandarmi, în Mamaia și Vama Veche. Turiștii își făceau țigări și s-au dat de gol când au apărut oamenii legii. Toate substanțele pe care le aveau asupra lor au fost confiscate.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *