VIDEO/NU ARE UN PICIOR, dar MERGE ZILNIC 4 KILOMETRI cu 50 de KILOGRAME ÎN SPATE!

Allan Aguilar merge greoi câte 4 kilometri zilnic, are numai un picior și pentru asta folosește o cârjă pe care o ține într-o mână, pe când în cealaltă ține un sac uriaș care cântărește aproape 50 de kilograme… Dar oare pentru ce, sau pentru cine, face el asta?

Allan locuiește pe insula Mindanao, iar drumul pe care îl parcurge zilnic este pentru a ajunge la mica piață a insulei. După ce vinde tot ce a adus, drumul spre casă, fără acea povară uriașă, este mult mai ușor.

Allan avea doar 6 ani când tatăl lui l-a obligat să nu meargă la școală. De atunci el a muncit cu părintele său în junglă, culegând rattan, o fibră de palmier care se folosește la producerea de mobilă împletită.

Într-o zi, în timp ce era în pădure și muncea, Aguilar s-a rănit la picior, acesta s-a infectat rapid. Părinții nu nu avut bani pentru doctor, așa că, din cauza infecției netratate, piciorul lui a fost în amputat de la genunchi. De atunci folosește mereu o cârjă.

De când și-a pierdut piciorul, Aguilar s-a stabilit în satul Mabicay, pentru a avea grijă de mătușa sa. În localitate a devenit o adevărată legendă fiindcă în ciuda dizabilității sale, acest om a muncit în fiecare zi încă de la 6 ani, și continuă să o facă. Toată lumea îl apreciază pentru hotărârea de care dă dovadă!

O femeie din localitate, Lodalina Tomon, a decis să spună pe Facebook povestea lui Aguilar. A adăugat și un clip unde îl putem vedea pe acest om cum se chinuie să meargă cu acea greutate în spate. În prezent un grup de oameni vor să facă o pagină unde cei care vor pot dona bani pentru ca acest om  să își poată cumpăra o proteză.

Indiferent de cât de grea este călătoria lui, este clar că Aguilar nu va renunța NICIODATĂ. Este un exemplu pentru toți.

Iată cum se chinuie zilnic pentru a-și câștiga existența și pentru a avea grijă de mătușa sa:

sursa: rol.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *