Viralul Premiilor ”BRIT AWARDS 2017”; o dansatoare a cazut de pe scena (video)

Spre deosebire de alte ceremonii recente, gala Brit Awards a fost în general scutită de revendicări politice miercuri, la Londra, cu excepția baletului straniu a două “schelete” care trimiteau la Donald Trump și Theresa May, relatează AFP, citată de Agerpres.

Cele două schelete gigantice au fost aduse pe scena O2 de cântăreața americană Katy Perry, care a susținut-o pe candidata democrată Hillary Clinton la alegerile prezidențiale americane. Primul dintre schelete era îmbrăcat cu un costum închis la culoare și cravată roșie, iar al doilea cu o rochie roșie.

Rețelele sociale au făcut rapid apropierea cu Donald Trump și Theresa May, care erau îmbrăcați exact la fel atunci când premierul britanic a efectuat prima sa vizită la Casa Albă, în luna ianuarie. 

Gestul lui Katy Perry de la Brits Awards nu a trecut neobservat. Ea a provocat chiar reacția unui deputat din cadrul Partidului conservator al Theresei May, respectiv Alec Shelbrooke, care nu a apreciat “aroganța unei stângiste care nu are nici cea mai mică idee despre ce se întâmplă în lume”. 

Mai mult, momentul a devenit viral și din pricina unui incident care a avut loc chiar pe scenă. Una dintre dansatoarele artistei a căzut de pe scenă.

sursa: a1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *