Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Echipa de volei CSM Lugoj, angrenată în Divizia A 1, a reușit să obțină prima victorie din 2017. În etapa a XVII-a a campionatului, lugojencele s-au impus cu 3-1 în deplasare la SCMU Craiova, formație care în momentul de față ocupă ultima poziție în clasament.

Voleibalistele de la CSM au pierdut primul set cu 25-23, după ce au fost la conducere pe tot parcursul lui, la fel ca în meciul contra celor de la Volei Alba Blaj. Sportivele lugojene au dat însă dovadă de un moral puternic de această dată și au reușit să revină, câștigând celelalte seturi cu 25-16, 25-20, respectiv cu 25-16.

Lugojencele au știut de această data să-și valorifice calitățile net superioare echipei gazdă și au obținut la Craiova toate cele trei puncte puse în joc.

“Primul set l-am pierdut pe final din cauza greșelilor noastre, nu prin dominarea adversarului. Am revenit apoi în joc și am câștigat meciul, deoarece la ora actuală suntem peste Craiova ca valoare. Avantajele noastre în acest meci au fost că am avut o primire mai bună decât în celelate partide și am servit cu mai mult tupeu și încredere”, a declarat Valerijan Luka, antrenorul echipei de volei CSM Lugoj.

Etapa viitoare echipa lugojeană va întâlni pe teren propriu formația SCM Pitești, meci din care speră să obțină din nou maximul de puncte. Jocul se va disputa sâmbătă, 18 februarie, de la ora 18, în Sala Sporturilor Ioan Kunst Ghermănescu din Lugoj.

CSM Lugoj a început meciul de la Craiova cu: Lorena Ciocian, Ionela Canea, Krista DeGeest, Ramona Rus, Gabriela Bălae, Adriana Rotaru- libero. Au mai intrat Olga Krasteva și Natalia Preda.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.