Volum mare de lucru la Dealul Liliecilor; se lucrează cu forțe sporite.

Compania care se ocupă de construcția lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva trage tare la consolidarea Dealului Liliecilor din zona Șoimuș. În ciuda mobilizării exemplare, confirmată de ultimele imagini realizate de Asociația Pro Infrastructură, nu se poate pune nicicum problema deschiderii traficului din acest an.

 

Lucrările avansează greu la Dealul Liliecilor, cea mai complicată zonă de pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva. Unul dintre membrii forumului peundemerg.ro a vizitat șantierul și a constatat mobilizarea exemplară de aici. Constructorul face eforturi vizibile pentru a realiza cât mai mult din lucrările de aici înaintea venirii vremii reci. Numai în ultima lună progresul realizat a depășit două procente, s-a ajuns la 94% din total, semn că firma românească ce se ocupă de realizarea investiției își face datoria.

Din păcate, se confirmă că anunțurile permanente ale oficialilor referitoare la momentul deschideri erau total nerealiste, iar anunțul constructorului, conform căruia termenul de finalizare, adică august 2019, va fi respectat, este cât se poate de realist.

foto: forum.peundemerg.ro

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.