Vrei tarife mai mari? Dacă nu spune-ți părerea public în dezbaterea de la primărie

Municipalitatea lugojeană va organiza joi, 12 ianuarie 2017 începând cu orele 14, o dezbatere publică privind modificarea tarifelor practicate de Meridian 22 Lugoj la serviciul public de alimentare cu apă potabilă şi canalizare –  epurare.

Proiectul de majorare a tarifelor la apa și canal a fost inițiat de consilierii locali Iosif Crăciunescu și Ioan Haneș, aceștia propunând și organizarea unei dezbateri publice pentru proiectul de act normativ mai sus menționat.

Solicitarea organizării unei dezbateri publice a fost făcută în scris și de Asociația “Spirit Bănățean” și înregistrată la Primăria Municipiului Lugoj în decembrie 2016.

Dezbaterea publică va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, în Sala de Consiliu.

La ședința publică ce va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Lugoj pentru dezbaterea publică a proiectului de act normativ sunt invitați să participe toți cei interesați: cetățeni, persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, organizații neguvernamentale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate.

Persoanele interesate se pot înscrie în vederea luării cuvântului în cadrul ședinței la sediul Primăriei Municipiului Lugoj – Serviciul relații cu consiliul local, Compartiment acte administrative.

Proiectul de hotărâre însoțit de anexele aferente au fost afișate pe site-ul instituției și la sediul Primăriei Municipiului Lugoj.

Noile prețuri propuse se ridică la 3,44 lei pentru un mc de apă potabilă și 1,42 pentru canalizare și epurare. Creșterile sunt cu 28 de bani pentru apă potabilă și 9 bani la canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.