Vremuri grele la El Royale – din 12 octombrie, în cinematografe

Bad Times at the El Royale / Vremuri grele la El Royale – regie: Drew Goddard. Cu: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm, Nick Offerman, Jeff Bridges, Cailee Spaeny, Cynthia Erivo. Gen: mister, thriller. Durată: 140 minute. Premiera în România: 12.10.2018. 

Subiectul filmului se arată destul de interesant, prin situația complicată și obscur prezentată a unor persoane ce nu se cunosc, dar au în comun o parte nevăzută, ascunsă de societate, și dorința de a se salva. Alăturarea acestor personaje ar putea să ne ofere o mixtură complexă de diferite caractere umane care interacționează.

Suntem conduși printr-o poveste stranie, plină de tensiune, în care se distinge miezul sadic dinăuntru, de carnea înșelătoare a comunului, ce încearcă să-l învelească. Cu siguranță, nimic nu e ceea ce pare a fi, iar fiecare lucru prezent capătă nuanțe ce îl deformează până ajunge la adevărata sa natură.

 

 

Fundalul acestui misterios joc cu măști este hotelul El Royale care, inevitabil, te va prinde și pe tine în spatele ușilor închise.

Drew Goddard oferă siguranța că nu va dezamăgi nici acum, ținând cont de proiectele anterioare: „Lost”, „Daredevil” sau „The Martian”.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.