Weekend cu sute de amenzi pe drumurile din Timiș

Polițiștii de la Rutieră au organizat o serie de acțiuni în weekendul ce tocmai s-a încheiat și au aplicat sute de amenzi șoferilor indisciplinați.

Acțiunile oamenilor legii s-au desfășurat în perioada 15-17 iunie pe toate drumurile din județ, dar și în localități. Oamenii legii i-au vizat în primul rând pe cei care conduc sub influența alcoolului sau drogurilor, dar și pe cei care au circulat cu viteză peste limitele legale.

„Astfel, poliţiştii au constatat 6 infracțiuni și au aplicat 371 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 34 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.