What’s UP feat. Florin Ristei – Facem ce vrem (videoclip nou)

What’s Up vrea sa fie cel mai harnic artist din 2017 pentru ca nici nu s-a intors bine din vacanta si a lansat un nou single, un featuring cu Florin Ristei – Facem ce vrem.

Imi doresc foarte mult ca piesele mele sa ajunga nu doar la oameni, ci si la sufletele lor. Ma bucur cand sentimentele mele devin numitor comun si sper ca si de aceasta data sa fie la fel”, declara What’s UP.
Piesa este compusa si produsa de catre What’s UP si Marius Mirica, iar clipul e regizat de catre Ionut Trandafir.

Se pare ca lucrurile se concretizeaza, atunci cand se fac pe repede inainte. Asa s-a intamplat si in cazul asta. M-a sunat What’s Up sa-mi zica despre piesa, am inregistrat in cateva ore refrenul. Apoi, la sfarsitul anului 2016, am filmat clipul. Afara, la minus grade si, chiar daca am inghetat cateva ore, a fost fun. Mai facem ce vrem! 🙂 Si cu baietii de la FreeStay pregatim un clip nou, pentru piesa ‘Din intamplare’. Asa ca, stati aproape!”, declara Florin Ristei.

Pe Florin Ristei l-am gasit in topul celor mai difuzate piese datorita colaborarii cu Vescan la Las-o. What’s Up a bifat mai multe colaborari in 2016: a venit cu continuarea hitului Taxi, Piesa mea de dor, iar apoi a ajuns in playlisturi cu DJ Sava si Alina Eremia si Dulce amar.

Cum vi se pare piesa celor doi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *