Wonder Woman scrie viitorul dreptatii din 2 iunie, la cinema (Official Final Trailer)

 

Gal Gadot joaca rolul principal in „Wonder Woman”, un film impresionant de actiune si aventura, regizat de Patty Jenkins („Monstru”, serialul AMC „The Killing”), care odata cu premiera sa cinematografica din 2 iunie, devine primul film dedicat in intregime super-eroinei DC.

 

 

Inainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o printesa din Amazon, crescuta intr-un paradis izolat si antrenata pentru a deveni invincibila in lupta. Dar când un pilot american se prabuseste pe tarmul insulei si le povesteste amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncina lumea intreaga, Diana decide sa plece de pe insula, convinsa ca poate anihila aceasta amenintare. Luptând alaturi de omenire intr-un razboi menit sa puna capat oricaror alte razboaie, Diana isi va descoperi marile puteri… si adevaratul destin.

Alaturi de Gadot, din distributia internationala a peliculei au mai facut parte Chris Pine (filmele „Star Trek”), Robin Wright („Fata cu un dragon tatuat”, serialul Netflix „Culisele puterii”), Danny Huston („Infruntarea titanilor”, „X-Men de la Origini: Wolverine”), David Thewlis (filmele „Harry Potter”, „Teoria intregului”), Connie Nielsen (serialul „The Following”, „Gladiatorul”), Elena Anaya („Pielea in care traiesc”), Ewen Bremner („T2 Trainspotting”, „Expresul zapezii”), Lucy Davis („Lupta cu zombi”, serialul „Better Things”), Lisa Loven Kongsli (viitorul „Ashes in the Snow”), Saïd Taghmaoui („Teapa in stil american”) si Eugene Brave Rock (serialul „Hell on Wheels).

Patty Jenkins a regizat filmul dupa un scenariu scris de Allan Heinberg, povestea fiind creata de Zack Snyder, Allan Heinberg si Jason Fuchs, pe baza personajelor din benzile desenate DC. Wonder Woman a fost creata de William Moulton Marston.

sursa: urban.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *