Zboruri cu avioane usoare ori cu parapanta, expozitii si concursuri la Timisoara

Se pune la cale un eveniment special la Timisoara in urmatoarele zile, la care sunt invitati deopotriva copiii si parintii.

Va fi „Ziua Portilor Deschise la Aerodromul Cioca„, organizata de Aviatia Utilitara Timisoara, Asociatia Aerodrom Cioca Timisoara, Aeroclubul Blue Eagles Timisoara, MaxAir si Balloony, luni, in 1 mai.

Evenimentul va contine o expozitie statica de avioane de dimensiuni mici si moto-deltaplane, in cadrul careia se pot vedea aparate de zbor de diferite tipuri, Cessna 172, Antonov 2/AN-2, ULM-uri, moto-deltaplane si un balon cu aer cald.
Asociatia Sportiva de Aeronautica Libera Timisoara (ASALT) va prezenta flota personala formata din avioane ultrausoare (ULM-uri) si motodeltaplane.

Va fi si un concurs de avioane din hartie, „PaperWings Challenge”, care se adreseaza atat copiilor cat si adultilor, iar castigatorul va fi premiat cu un zbor gatuit deasupra orasului. La concursul pentru copii premiul este de doua locuri la zborul cu avionul: pentru un copil si insotitorul acestuia.

De asemenea – la tarife promotionale – se vor organiza zboruri cu avionul si ridicari cu balonul cu aer cald. Inscrieri la telefon 0755084464, in zilele lucratoare, intre orele 8 – 16.

La randu-i, Aeroclubul Blue Eagles Timisoara ofera zboruri cu parapante, motoparapante, planoare, motoplanoare, aeronava Cessna 150. Pentru rezervari va puteti inscrie printr-un e-mail la: aero.blue.eagles@gmail.com sau la telefon: 0723981359.

In caz de conditii meteo nefavorabile evenimentul se va reprograma pentru data de 6 sau 7 Mai 2017, in functie de vreme.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.