Zeci de migranti, opriti la frontiera, in vestul tarii

Nu trece o zi in care politistii de frontiera sa nu opreasca, la intrarea in tara, zeci de migranti. La fel s-a intamplat si luni, cand oamenii legii au descoperit peste 30 de migranti, in timp ce incercau sa intre ilegal in tara, pe raza mai multor localitati de frontiera din Timis si Caras Severin.

Primul grup a fost oprit pe raza localitatii carasene ticvaniu Mare. 14 persoane, dintre care 5 barbati, patru femei si cinci copii, au fost preluati de politistii de frontiera. Acestia veneau din Siria, Irak si Iran si incercau sa ajunga intr-o tara din vestul Europei.

Un alt grup de 13 persoane, dintre care un copil de doar un an, a fost depistat in zona localitatii de frontiera Racasdia, in timp ce incerca sa ajunga din Serbia pe teritoriul Romaniei.

Nici politistii de frontiera din Timis nu au avut o zi mai usoara. Acesria au depistat patru pakistanezi in timp ce incercau sa intre ilegal in tara, pe raza localitatii Gaiu Mic.

Toti cei 31 de migranti vor fi cercetati pentru trecerea ilegala a frontierei de stat, iar politistii romani au luat deja legatura cu colegii din Serbia pentru cercetarea in comun a evenimentului si punerea in aplicare a acordului de readmisie.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *