Zici ca nu-i in Romania, dar se gaseste in Banat! VIDEO

Imagini uimitoare cu infrastructura rutiera din Banat ies la iveala in urma unei operatiuni pusa la cale de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

Pentru a avea o mai buna reprezentare a situatiei din teren, in cadrul unui program de intretinere si reparatii, cei de la DRDP au ridicat o drona pentru a prelua imagini de la inaltime.

De sus, lucrurile se vad cu totul altfel. Sta marturie in acest sens o imagine filmata deasupra uneia dintre cele mai importante structuri rutiere din Banat – centura orasului Caransebes.

Observate de la cativa zeci de metri altitudine, nodurile rutiere de pe drumul european Timisoara – Bucuresti ofera o imagine spectaculoasa, potrivit unei filmari DRDP.

La doar o ora de mers cu masina de Timisoara, Centura Caransebesului, in lungime de 12 kilometri, receptionata in 2013, a insemnat o fluidizare insemnata a traficului pe soseaua europeana ce traverseaza Romania de la vest catre est.

Amenajarea sensurilor giratorii care completeaza conexiunea sunt de mare ajutor soferilor ajunsi in zona, intrucat pot alege o iesire rapida spre Caransebes, Hateg sau Lugoj – Timisoara, precum si catre localitati mai mici din vecinatate.

Varianta de ocolire a municipiului Caransebeș… de la înălțime.

Posted by DRDP Timişoara on 17 Mai 2017

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.