Ziua Copilului în culori. Flash mob cu aproape 1500 de copii, în Cetatea Alba Carolina. Cel mai mare dans sincron organizat în România! VIDEO

La Alba Iulia, de 1 Iunie, copiii sărbătoresc ziua lor printr-un eveniment special. Se reunesc într-un dans sincron, în Cetatea Alba Carolina, cel mai mare de acest fel din România, potrivit organizatorilor.

Sub genericul „Dansul Bucuriei”, copiii pun în scenă un dans sincron pentru care este realizată o scenografie şi o muzică specială, iar în final creează un steag al României folosind şepcuţe tricolore.

Participă copii din aşezămintele sociale şi centrele educaţionale coordonate de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia.

Interpretează şi un cântec special cu această ocazie: „Imnul Copilăriei”. La final, înalţă la cer o inimă uriaşă. cu ajutorul unor baloane tricolore cu heliu.

Flashmobul „Dansul Bucuriei” are loc pe esplanada de lângă Poarta a IV-a a Cetăţii Alba Carolina. Dansul sincron are background audio o melodie creată special pentru acest eveniment şi înregistrată în interpretarea Corului de Copii Theotokos, iar coregrafia şi mişcările sunt realizate de instructorii Şcolii de Dans Chirilă din Alba Iulia, Bianca şi Alex Chirilă.

sursa: alba24.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *