Ziua Internațională a Copilului, celebrată la Lugoj prin diverse acțiuni

Aproximativ 200 de elevi, profesori şi voluntari, reprezentanţi ai mai multor instituţii şi asociații care au ca activitate principală educația non-formală vor transforma joi, 31 mai, între orele 11-14, Parcul George Enescu într-un spaţiu al distracţiei cu numeroase provocări şi surprize, cu prilejul ”Zilei Internaţionale a copilului”.

Evenimentul este organizat de Clubul Copiilor Lugoj, Aso­ciația Smart Kreativ, Asociația FOA, Asociația ProBaschet, Centrul Educativ Socio Sanitar ”Sf. Ioana Antida”, cu sprijinul sponsorului Autoliv România SRL.

Pe aleile parcului, la umbra arborilor, vor fi răspândite mai multe ateliere la care copiii sunt așteptați să participe activ.

Se preconizează câteva ore de distracție, energie și talent pentru cei mici și nu vor lipsi re­pre­zentații de dans modern, mini recitaluri de muzică u­șoa­ră și populară, toate reunite în cadrul unui spectacol artistic. Copiii sunt invitați să participe activ și să devină parte a spectacolului de teatru interactiv ”Albă ca zăpada și mai mulți pitici”.

Programul acțiunii va cuprinde, de la 11 la 12, un spectacol artistic susținut de elevii de la Clubul Copiilor Lugoj, Centrul Educativ Socio Sanitar ”Sf. Ioana Antida” și școala Kölcsey Ferenc Általános Törökszentmiklós, Ungaria, apoi de la 12 la 13 va avea loc un spectacol de teatru interactiv ”Albă ca zăpada și mai mulți pitici” cu actori profesioniști de la asociația ”Degetu΄mic” din Timișoara, iar de la 13 la 14, se desfășoară un spectacol artistic susținut de FOA.

Pe tot parcursul evenimentului se anunță multă distracție și voie bună, la atelierele creative, pictură pe față, desene pe asfalt, jocuri și concursuri în zona de entertainment pentru copii.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *