Ziua porților deschise la Clubul Copiilor din Lugoj

Clubul Copiilor din Lugoj își va deschide porțile vineri, 29 septembrie, între orele 12.00-15.00, pentru toți elevii care vor să urmeze și în acest an cursurile cercurilor organizate aici.

”Așteptăm cu nerăbdare un număr cât mai mare de copii, singuri sau împreună cu părinții, pentru a vizita Clubul și a lua parte la atelierele noastre. În aceeași zi se va organiza și concursul “Vânătoarea de comori”, unde aceștia vor trebui să facă cunoștință cu fiecare cerc în parte, la sfârșitul căruia va fi prezentată o tombolă cu premii surpriză. Reamintim că toate cursurile sunt gratuite, fiind adresate elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani”, a declarat Silviu Boian, profesor de teatru.

De asemenea, copiii vor lua parte la mici spectacole, ateliere, iar profesorii își vor prezenta într-un mod cât mai atractiv ofertele.

Anul acesta clubul va organiza 14 cercuri pentru copii. Este vorba despre Art Terra, Atelierul Fanteziei, Ceramică, Cultură și Civilizație Engleză, De-a Arhitectură, Dans Modern, Gimnastică, Șah, Muzică Vocal Instrumental, Pictură Desen, Teatru, Volei și două cercuri de Informatică.

În cadrul clubului, copiii își vor putea petrece timpul liber într-un mod constructiv și își pot dezvolta talente nedescoperite.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.