Accident mortal în a doua zi de Paște, pe șoseaua de centură a Caransebeșului

Un teribil accident soldat cu decesul unui bărbat s-a produs, luni, la primele ore ale dimineții, pe șoseaua de centură a municipiului Caransebeș. Polițiștii prezenți la fața locului pot explica doar viteza ca fiind cauza accidentului, care l-a propulsat pe șoferul unui autoturism direct pe o aruncătură de pământ din afara carosabilului.

În mașină s-au aflat doi bărbați. Șoferul, în vârstă de 34 de ani, nu a supraviețuit, în ciuda manevrelor de resuscitare, iar pasagerul din dreapta, în vârstă de 38 de ani, a fost adus la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș cu multiple traumatisme interne, starea lui fiind critică.

 

Martorii povestesc că o femeie a sunat la 112 după ce a văzut un bărbat care se târa pe șosea. O ambulanța, care inițial plecase la o urgență către un sat din apropiere, a oprit imediat și i-a acordat primele îngrijiri tânărului care a reușit să iasă din mașină și să se târască pe pământ pentru a cere ajutor. Dacă ar fi rămas în mașină, victima ar fi avut șanse minime de supraviețuire, pentru că vehiculul abia dacă se zărea din vegetatia de pe marginea drumului.

Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările care au dus la producerea accidentului. Până acum doar se presupune că șoferul a avut viteză.

sursa: expressdebanat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.