Album de prezentare al Lugojului în avanpremiera Centenarului Unirii

Primăria Municipiului Lugoj a realizat un album reprezentativ al orașului, în condiții de prezentare grafică deosebită, în cadrul acțiunilor dedicate aniversării a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Proiectul, dezvoltat în colaborare cu Centrul de Informare și Promovare Turistică, Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă din Lugoj și coordonat de Aurel Jurubița, din cadrul “Biroului Management, Proiecte, Programe”, din subordinea Primăriei Lugoj, este în sistem bilingv (romană și engleză), finanțarea fiind asigurată prin bugetul local. “Am reușit să realizăm, spunem noi, un album deosebit de promovare al Lugojului, intitulat Clădiri reprezentative ale Lugojului.

Sunt prezentate 20 de obiective turistice ale municipiului, clădiri cu valoare arhitecturală și istorice, de la începutul secolului XX, piețe și poduri, pe care le-am considerat cele mai importante și care reprezintă zestrea arhitecturală de mare valoare a orașului nostru.

Au fost tipărite 1000 de exemplare, care vor fi distribuite gratuit instituțiilor din Lugoj, oaspeților din țară, din orașele înfrățite și alți oaspeți din străinătate care ne vizitează, precum și turiștilor, prin Centrul de Informare și Promovare Turistică.

Sperăm ca această lucrare să reprezinte o carte de vizită a municipiului”, a spus Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Valoarea proiectului se ridică la 8.560 de lei (+TVA).

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.