Anastasia Cecati, actrița ucisă de soț, în apartamentul lor din Chișinău

Anastasia Cecati, actrița din “Las Fierbinți” a murit. Artista a fost omorâtă chiar de soțul său.

Anastasia Cecati, cunoscută sub pseudonimul Anastasia Cia, a murit luni, 19 februarie, în apartamentul conjugal din Chișinău. Tânăra, în vârstă de doar 31 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de către soțul său care apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 7 al clădirii.

Actrița a fost omorâtă de soț într-un mod oribil. Acesta i-a tăiat gâtul cu un cuțit și apoi s-a sinucis. Tânăra tocmai devenise mămică și a lăsat în urmă un bebeluș de doar 3 săptămâni.

După ce a fost găsit cadavrul bărbatului, în vârstă de 34 de ani, s-a descoperit apartamentul de la fereastra căruia se aruncase, iar înauntru se afla într-o baltă de sânge corpul tinerei mame. Într-o altă cameră se afla bebelușul de numai 20 de zile, care a fost dus la un spital din Chișinău. Potrivit anchetatorilor, soțul criminal a dat un telefon înainte de a se sinucide. După ce și-a dat seama de gravitatea faptei sale, el și-a sunat nașul pe care l-a rugat să aibă grijă de copilul lui, apoi s-a aruncat de la geam.

Bărbatul, pe care Anastasia Cecati îl cunoscuse în Dubai, era stomatolog și avea un cabinet în Chișinău. El era la a doua căsătorie. Nimeni nu își poate explica ce l-a împins la un asemenea gest. Vecinii au auzit țipete, semn că cei doi se certau, însă nu au sunat la poliție. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

Anastasia Cecati nu se dădea înapoi când era vorba de pozat topless, în cele mai sexy poziţii. Ultima imagine postată de ea o prezintă aproape în sânii goi, mândră de trupul pe care îl are. Imaginile cu ea pe plajă au stârnit o mulţime de comentarii.

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-ar fi fost oferit un rol în serialul “Las Fierbinți”, iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală, după cum relatează publika.md.

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter “Crash and Burn”, scrie publika.md.

sursa: realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.